Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

SOS μάνας μέσω ΗΠΑ-Διεκδικεί τα παιδιά απ’ τον Κύπριο πατέρα!

SOS μάνας μέσω της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία διεκδικεί τα παιδιά της απ’ τον Κύπριο πατέρα τους, που διαμένει μόνιμα στο νησί μας!

Ο λόγος για την Μ. Θ. από το Νew Bend της Ιντιάνα, η οποία δημοσιοποίησε την ιστορία της και τις προσπάθειές εδώ και 2,5 χρόνια να σμίξει πάλι με τα παιδιά της, την 7χρονη Κ. και τον 4χρονο Μ.

Ισχυρίζεται ότι ο Κύπριος πατέρας των παιδιών της την κατηγόρησε για απαγωγή και κατάφερε να πάρει την κηδεμονία των παιδιών (χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες), κι ότι παρά τις προσπάθειες της ίδιας και της οικογένειάς της, ζει χώρια με τα παιδιά της και δεν τα έχει δει εδώ και δυο χρόνια!

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε αμερικανική ιστοσελίδα, είναι στην Κύπρο και παλεύει για να τα κερδίσει.

Δηλώνει, βέβαια, ότι κινδυνεύει στο νησί μας. «Δεν έχω βίζα και δεν δουλεύω. Δεν έχω λεφτά για διατροφή και θα με βάλει στη φυλακή (σ.σ. αναφέρεται στον πρώην σύζυγό της) για τα λεφτά. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και είναι θέμα χρόνου να το εκτελέσουν και να βάλουν φυλακή».

Πρόσθεσε ότι έχει φυλακιστεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοια κατάσταση με τον πρώην σύζυγό της.

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών της αναφέρει: «Παλεύω γι΄ αυτά, ρισκάροντας τη ζωή μου για να κάνω ό,τι μπορώ για τα παιδιά μου».

Ενώ δηλώνει ότι η «μάχη» της δεν είναι μόνο ενάντια στον άντρα της, αλλά και ενάντια στην κυπριακή Πολιτεία, εκφράζει παράπονα και για τις Αμερικανικές Αρχές που δεν την έχουν βοηθήσει όσο θα ήθελε: «Νοιώθω πολύ λυπημένη που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν κάνει περισσότερα για τους Αμερικανούς πολίτες. Θα πρέπει να προσπαθήσουν κι αυτοί ώστε να πάρω τα παιδιά μου. Είναι 4 και 7 χρόνων. Δεν έχουν επιλογή. Εμείς είμαστε η φωνή τους».

Πηγή: http://cyprusnews.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου