Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πανικό προκάλεσε ψεύτικη σκηνή εγκλήματος σε πάρτι αστυνομικών

Οι κάτοικοι μίας μικρής πόλης στο Λινκολνσάιρ της Αγγλίας πανικοβλήθηκαν όταν είδαν την παμπ της περιοχής τους να έχει καλυφθεί με αστυνομική ταινία και το περίγραμμα ενός πτώματος σχεδιασμένο έξω από την πόρτα.


Αυτό που θεώρησαν ως σκηνή εγκλήματος ήταν στην πραγματικότητα ένα πάρτι που διοργάνωσαν αστυνομικοί για να αποχαιρετήσουν τον διευθυντή της αστυνομίας που έβγαινε στη σύνταξη. 

Οι κάτοικοι έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στην παμπ για να ρωτήσουν τι συνέβη. Ο ιδιοκτήτης της παμπ στο Σπόλντινγκ είχε φροντίσει να κάνει τη σκηνή του... εγκλήματος ιδιαίτερα αληθοφανή: είχε τοποθετήσει λουλούδια στη μνήμη των ψεύτικων θυμάτων, ενώ είχε ρίξει κέτσαπ στο πάτωμα. 

Στο Facebook οι φήμες οργίαζαν. Άλλωστε οι κάτοικοι του Σπόλντινγκ δεν είναι συνηθισμένοι σε στυγερά εγκλήματα. «Η πλάκα είναι ότι εάν κάποιος προσπαθούσε να καλέσει το 100 και να μάθει τι συνέβη, δεν θα έβρισκε κανέναν, καθώς όλοι οι αστυνομικοί βρίσκονταν ήδη εδώ» είπε ο Πητ Ουίλιαμς, ιδιοκτήτης της παμπ που ξόδεψε αρκετά χρήματα στην αγορά αυθεντικών αστυνομικών στολών. Ο λόγος;

 Ήθελε να διοργανώσει ένα πάρτι αποχαιρετισμού για τον διευθυντή του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έβγαινε στη σύνταξη. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι πολίτες που παραπονέθηκαν, λέγοντας ότι η σκηνή εγκλήματος ήταν κακόγουστη.

Πηγή: http://cyprusnews.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου