Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ

Και εκεί που βρίσκουν αμέτρητες ώρες να μας καλούν στο τηλέφωνο οι τράπεζες για να τους πληρώσουμε τις δόσεις αν αργήσουμε μία με δύο μέρες, ξαφνικά όταν είναι να ζητάς τα λεφτά σου η απάντηση τους είναι.... "δεν μπορούμε τώρα γιατί έχουμε μείωση προσωπικού και δυσκολευόμαστε να σας εξυπηρετήσουμε"

Σύμφωνα με καταγγελία,  γυναίκα παραπληγική η οποία παίρνει βοήθεια από το κράτος λόγω της κατάστασης της υγείας της, επικοινώνησε με την τράπεζα στην οποία έχει μέσα εγγυητική το ποσό των 910 ευρώ, χρήματα τα οποία έχουν πλέον "ελευθερωθεί" δηλαδή είναι διαθέσιμα να τα πάρει όμως.... η απάντηση τους είναι για γέλια και για κλάματα. Αρνούνται να της τα δώσουν προς το παρόν επειδή έχουν μειωμένο προσωπικό και δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να κάνουν οποιεσδήποτε ενέργειες. 

Η γυναίκα αυτή η οποία έχει όσο τίποτα άλλο ανάγκη τα χρήματα αυτά για να μπορέσει να πληρώσει το ρεύμα, το νερό και άλλες υποχρεώσεις που... τρέχουν, δεν μπορεί πραγματικά να βγάλει άκρη αφού η μία τραπεζικός την δίνει στην άλλη και πάει λέγοντας. Και ρωτάμε; Πως είναι δυνατόν όταν αργούμε να σας πληρώσουμε κάποια δόση να βρίσκεται τόσο χρόνο να παίρνεται τηλέφωνο και μία και δύο και τρεις φορές κι όταν είναι να δώσετε χρήματα που μας ανήκουν βρίσκεται χίλιες δύο προφάσεις;

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου