Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Απίστευτη γκάφα Ναδάλ με... Νέλσον Μαντέλα

Ο θριαμβευτής του Ρολάν Γκαρός, Ράφα Ναδάλ, υπέπεσε σε μία τεράστια γκάφα καθώς ανακοίνωσε μέσω Twitter τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα! Δείτε τι έγραψε καθώς και το μήνυμα με τη "διόρθωσή" του.

Λίγο μετά την κατάκτηση του 8ου Ρολάν Γκαρός στην καριέρα του (έγινε ο πρώτος αθλητής στην επαγγελματική ιστορία του τένις που έχει τόσες πολλές κατακτήσεις σε ένα μόνο τουρνουά Grand Slam), ο Ραφαέλ Ναδάλ είχε μία εξαιρετικά άτυχη στιγμή.

Αυτή έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, με τον διάσημο τενίστα από τη Μαγιόρκα να δημοσιεύει μέσα από το Twitter του "αποχαιρετιστήριο" μήνυμα για τον Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Πρετόρια με λοίμωξη του αναπνευστικού.

"Σήμερα χάσαμε έναν από τα πιο σημαντικά και ξεχωριστά άτομα στον κόσμο μας. Αναπαύσου εν ειρήνη Νέλσον Μαντέλα", έγραψε ο Ναδάλ, με το μήνυμα αυτό να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.






Λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος τενίστας αποκατέστησε την αλήθεια, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Είχα λανθασμένη ενημερώση και προς το παρόν ο Νέλσον Μαντέλα δεν μας έχει αφήσει.

Source: http://m.sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου