Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

AΠΟΕΛ: Δεν θα είναι συμπληρωμένο στις 21 Ιουνίου

Πολλές φορές τονίζεται η σημαντικότητα για να ξεκινάει μία ομάδα την προετοιμασία με συμπληρωμένο όλο το ρόστερ της ομάδας, με το όποια ξεκαθαρίσματα να έχουν γίνει από προηγουμένως.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρείται δύσκολο με τα δεδομένα της χρονικής αυτής στιγμής να γίνει μέχρι τις 21 Ιουνίου, οπότε και θα γίνει η πρώτη προπόνηση της χρονιάς – θα είναι κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ.

Υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες που χρειάζονται επίλυση, γεγονός που καθιστά ανέφικτο, η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της με όλους τους παίκτες για τη νέα χρονιά.

Έτσι, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι γαλαζοκίτρινοι στα πρώτα τους ευρωπαϊκά παιχνίδια θα στηριχθούν στους παίκτες του περσινού ρόστερ – όσους φυσικά θα απομείνουν από αυτούς. Το πρώτο ματς στο γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ορισμένο για τις 2 ή 3 Ιουλίου.

Σχεδόν η διπλάσια
Καταρχήν, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ για να γίνουν μειώσεις στα συμβόλαιά τους. Με κάποιους από αυτούς υπάρχει διαφορά στο ποσοστό μείωσης. Για παράδειγμα η προσφορά που έγινε στον Μικέλ Μπέκμαν είναι σχεδόν η διπλάσια σε σχέση με αυτή που αντιπροτείνει ο παίκτης.

Τίποτα νεότερο
Όσον αφορά στα μεταγραφικά, τίποτα για την ώρα δεν βγαίνει προς τα έξω. Δεν φαίνεται να υπάρχει το οποιοδήποτε νεότερο, όσον αφορά τις μεταγραφικές διεργασίες της ομάδας της Λευκωσίας, και η αγωνία για το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Πιέρο Σωτηρίου παρατείνεται.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου