Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Πάφος: Συνελήφθη βελονιστής «τσαρλατάνος»

Υπόθεση βελονιστή – τσαρλατάνου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκεται 58χρονος κάτοχος Ελληνικού διαβατηρίου.

Χθες, το μεσημέρι καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, αλλά η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, ότι συγκεκριμένο πρόσωπο επισκέφθηκε τον 58χρονου με σκοπό να θεραπευτεί μέσω υπηρεσιών βελονισμού. Ωστόσο, με βάση πάντοτε την καταγγελία, η θεραπεία φέρεται να απέτυχε αφού ο παραπονούμενος πελάτης υπέστη μόλυνση.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία ανέλαβε δράση και μάλιστα επιστρατεύτηκε κλιμάκιο του ΤΑΕ Αρχηγείου λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Κλιμάκιο του ΤΑΕ μετέβη στην Πάφο, όπου άρχισε εξειδικευμένες έρευνες, ενώ παρέλαβε και αριθμό τεκμηρίων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία διερευνά υποθέσεις πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις. Στη συνέχεια αφού ανακρίθηκε γραπτώς, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.
Άξιο αναφοράς είναι ότι παρόμοια περίπτωση απασχόλησε την Αστυνομία πρόσφατα με την περίπτωση βελονιστή στο Παραλίμνι που κατέληξε στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: newsitCY

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου