Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

OMG: ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Στο Ασκληπιείο Βούλας εισήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε στην περιοχή.

Πώς ακρινώς συνέβη το ατύχημα: Επειτα την από την προγραμματισμένη του εμφάνιση σε μουσική σκηνή του Μαραθώνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος οδηγούσε στην περιοχή της Βούλας λίγο μετά τις 4.00 το πρωί. Σε ένα από τα φανάρια, κι ενώ το αμάξι του ήταν σταματημένο, καθώς ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πίσω του με μεγάλη ταχύτητα. 

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, το αυτοκίνητο του καλλιτέχνη υπέστη κάποιες ζημιές ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε από το ισχυρό τράνταγμα στην περιοχή του αυχένα και, αργότερα, καθώς υπέφερε από έντονους πόνους, κριθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Εκεί, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν ήπια φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά και τελικά ο τραγουδιστής επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ για μερικές μέρες κρίθηκε απαραίτητο να φορά ειδικό αυχενικό κολάρο, κάτι που ωστόσο δεν θα τον κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όπως η προγραμματισμένη εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο "Monroe" στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη. Το Yupiii επικοινώνησε παράλληλα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. 

Είχαμε άγιο! Πάνω απ' όλα είναι η υγεία και, όλα τα άλλα, έρχονται. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και ευελπιστώ, πολύ σύντομα, να είμαι εντελώς καλά» σχολίασε ο ίδιος το απόγευμα της Δευτέρας

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου