Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Κι όμως: φαβορί για «πρόσωπο της χρονιάς» η Miley Cyrus

Κοίτα να δεις πού της βγαίνουν σε καλό της Miley Cyrus τα γυμνά και όσα άλλα εκκεντρικά κάνει τον τελευταίο καιρό: η τραγουδίστρια προηγείται στην ψηφοφορία για το «πρόσωπο της χρονιάς», αφήνοντας πίσω της τους ισχυρούς ηγέτες του πλανήτη, οι οποίοι συγκεντρώνουν με το ζόρι 1%!

Στην καθιερωμένη ψηφοφορία του περιοδικού «Time», που ολοκληρώνεται την Τετάρτη, το «κακό κορίτσι» της μουσικής βιομηχανίας συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή το 20,1%, τουτέστιν πάνω από 200.000 ψήφους.

Δεύτερος, έρχεται ο Αιγύπτιος υπουργός Άμυνας, στρατηγός Abdel Fattah El – Sisi, με 18,7%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdogan, με 18,4%.

Μέσω της ψηφοφορίας του «Τime», οι πολίτες όλου του κόσμου φαίνεται πως στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα στους πολιτικούς, καθώς Barack Obama και Angela Merkel βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, μελιγότερο από 1%, ενώ τους περνάει και η Angelina Jolie και το πριγκιπικό μωρό!

Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν το αποτέλεσμα -το οποίο θα ανακοινωθεί στις 11 του μήνα- και κατηγορούν τους fans της Miley πως κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κερδίσει τον τίτλο!

Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής:

Miley Cyrus: 20,1%
Abdel Fattah El – Sisi: 18,7%
Recep Tayyip Erdogan: 18,4%
Narenda Modi: 16,8%
Bashar Al – Assad: 2,4%
Edward Snowden: 2,2%
Angelina Jolie: 0,9%
Prince George Alexander Louis: 0,8%
Angela Merkel: 0,7%
Barack Obama: 0,5%




Source : www.star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου