Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΠΟΥ ΠΟΣΝΑΚΙΔΗ

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια θανάτου του 19χρονου Κύπριου φοιτητή Πάμπου Ποσνακίδη, ο οποίος βρέθηκε προχθές νεκρός, στη φοιτητική εστία στην Ούλωφ Πάλμε στην Πανεπιστημιούπολη, του Ζωγράφου στην Αθήνα.

Στο πένθος βυθίστηκε η Λάρνακα από τον άδικο χαμό του 19χρονου. Ο άτυχος 19χρονος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός σε κλιμακοστάσιο σκάλας των εγκαταστάσεων από άλλους φοιτητές.

 Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκαν τα θλιβερά νέα, οι γονείς του Πάμπου, που διαμένουν στη Λάρνακα, βρίσκονται στην Αθήνα για να μάθουν το τι ακριβώς έχει συμβεί και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το παιδί τους. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια της τραγωδίας, ωστόσο φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Ο 19χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δεκάδες φίλοι του, αφήνουν το δικό τους μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook. gazzettacy.com

Αξίζει να πούμε πως αργά χθες βράδυ έγινε η νεκροψία στη σωρό του κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή και από ώρα σε ώρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου