Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

EΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - Με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει…

Στο Δασάκι υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα στον αγώνα με την Ομόνοια όχι όμως και από το αποτέλεσμα. 

Ο Εθνικός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κυρίως μετά το 0-2, όπου μείωσε στο σκορ με τον Αουρέλιο και στην συνέχεια θα μπορούσε να πάρει και βαθμολογικό κέρδος εάν δεν έβρισκε μπροστά του τον τερματοφύλακα Μορέιρα.

Με τέτοιες εμφανίσεις όμως ο Εθνικός έδειξε ότι μπορεί να παίξει στα ίσια οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό καταγράφεται στα θετικά. Η ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα δέχθηκε εύκολα τα δύο γκολ. Ουσιαστικά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πλήρωσε ακριβά τα λάθη που έγιναν και στα δύο γκολ που δέχθηκε.

Στους 10 βαθμούς
Έμεινε στους 10 βαθμούς και εάν λάβουμε υπόψη ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αναμφίβολα στο Δασάκι δεν θα πρέπει να νιώθουν άνετα από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα. Όμως από την άλλη στο Δασάκι κρατούν την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον. Η ήττα από την Ομόνοια ήταν η 7η στο πρωτάθλημα και η 5η που δέχεται ο Εθνικός στο Δασάκι.

Με μία αλλαγή
Με μία αλλαγή παρέταξε την ομάδα του ο Νίκος Κολομπούρδας. Ο Σίλας πήρε τη θέση του Χριστοφή, ενώ έγιναν και εσωτερικές αλλαγές με τον Αουρέλιο να μεταφέρεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Κουντούλ και Αουρέλιο
Οι Κουντούλ και Αουρέλιο είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του Εθνικού που έχουν αγωνιστεί και στα έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να έχουν χάσει λεπτό. Μάλιστα ο Αουρέλιο πέτυχε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου