Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πάμε για σήριαλ Ιανουαρίου;

Απέρριψε την πρόταση της Άστρα Πλοέστι ο Γιώργος Εφραίμ. Το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον των Ρουμάνων έχει δημοσιευτεί σε Ρουμανικό ΜΜΕ. Η δε πρόταση με βαση τις πληροφορίες, έγινε προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Το γεγονός φέρνει και πάλι στην επιφάνεια το θέμα της ενδεχόμενης μεταπήδησης του διεθνούς άσου στο εξωτερικό. Θυμάστε το περασμένο καλοκαίρι, το μίνι σήριαλ περί του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

Ίσως το ενδιαφέρον των Ρουμάνων να είναι προμήνυμα. Είναι δηλαδή πιθανό να υπάρξει νέο μεταγραφικό σήριαλ με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή ενόψει μετεγγραφών Ιανουαρίου. 

Εκείνο που δεν είναι πιθανό, αλλά (εδώ και καιρό) γεγονός, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το βήμα για το εξωτερικό. Η απάντηση που έδωσε στους Ρουμάνους δείχνει ότι η χώρα αυτή δεν αποτελεί προσανατολισμό για τον ίδιο, που περιμένει μια πρόταση με πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό προορισμό.

Όσο για την Ομόνοια που συνεχίζει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή για ανανέωση του συμβολαίου προτείνουσα πολύ καλούς οικονομικά όρους, έχει δείξει και στη πράξη ότι δεν βάζει εμπόδια σε ποδοσφαιριστές της που αναζητούν μια ομάδα στο εξωτερικό, νοουμένου βέβαια ότι θα ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Πηγή: http://24sports.com.cy   

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου