Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ιατροί και οπτικοί στηρίζουν τα άπορα παιδιά της Λεμεσού

Την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Γονέων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων Λεμεσού για δωρεάν οφθαλμολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά χαιρέτισε ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος.

Καταβάλλουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα κοινωνικά προβλήματα ως επακόλουθο και συνέπεια της οικονομικής κρίσης, όμως νομίζω πως τα δύσκολα θα περάσουν, επειδή υπάρχουν άνθρωποι και πρωτοβουλίες σαν αυτή, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με ιατρούς και οπτικούς, η Ομοσπονδία εξασφάλισε δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε όλα τα παιδιά των δημόσιων και κοινοτικών νηπιαγωγείων της Λεμεσού, ενώ στα άπορα παιδιά θα παρέχονται δωρεάν γυαλιά μυωπίας και θα γίνονται δωρεάν εξετάσεις από οδοντίατρους.

Ο Υπουργός Παιδείας εξέφρασε την ικανοποίηση του από την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ομοσπονδία και ευχαρίστησε ιδιαίτερα ιατρούς και οπτικούς που αφιλοκερδώς θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους "σε αυτή τη δύσκολη περίοδο".

"Καταβάλλουμε μια μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τα κοινωνικά προβλήματα ως επακόλουθο και συνέπεια της οικονομικής κρίσης, όμως νομίζω πως τα δύσκολα θα περάσουν, επειδή υπάρχουν άνθρωποι και πρωτοβουλίες σαν αυτή", συμπλήρωσε.

Πηγή: http://www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου