Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος φλέρταρε την Ε. Παπαβασιλείου on air λίγο πριν τα καλλιστεία; - Οι αντιδράσεις της…

Καλεσμένη της εκπομπής «ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ» των Ε. Ευσταθίου και Τ. Θεοδώρου, ήταν η οικοδέσποινα του σόου «STAR ΚΥΠΡΟΣ 2013 FEEL FANTASTIC», Ε. Παπαβασιλείου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα…

Ιδιαιτέρως ευχάριστη και πάνω απ’ όλα κεφάτη εμφανίστηκε η πανέμορφη παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου στη μεσημβρινή εκπομπή του MEGA.



ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Αναφέρθηκε στους γοητευτικούς άνδρες της Κύπρου, τονίζοντας πώς είναι κύριοι με «Κ» κεφαλαίο, κάτι το οποίο μάλιστα την ξάφνιασε ευχάριστα!

Στο ερώτημα για τον αν γνώριζε τον έρωτας της ζωής στην Κύπρο, θα ήταν ικανός να την κρατήσει στο νησί, η ίδια δήλωσε πως όλα είναι πιθανά… αφού όπως όλοι ξέρουμε ο έρωτας μπορεί να μας οδηγήσει να κάνουμε πράγματα, τα οποία ποτέ δε φανταζόμαστε…, αρκεί αυτός, όπως ανέφερε και η ίδια, να είναι πραγματικός και αληθινός! Για την αληθινή αγάπη δεν υπάρχουν όρια και η ίδια αισθάνεται ιδιαιτέρως ρομαντική…



ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Όσο για τον αν τελικά η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη ή ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα, οι απαντήσεις ήταν ασαφής, αφού κατάφερε με έναν πολύ όμορφο και γλυκό τρόπο να ξεγλιστρήσει από τα δίχτυα του Τάσου Θεοδώρου.


ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Και πως;;; Μα χαριτολογώντας κάνοντάς του την ερώτηση… για το αν ο ίδιος της κάνει τελικά κάποια πρόταση! Τα κομπλιμέντα έδιναν και έπαιρναν και η συζήτηση κυλούσε ομαλά, με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Έλενα Ευσταθίου, να σχολιάζει πως το προξενιό εξελίσσεται πλέον on air!

Μπορεί ο Τάσος Θεοδώρου να παντρεύτηκε τηλεοπτικά την Έλενα Ευσταθίου, όμως δήλωσε πως για χάρη της Έλενας Παπαβασιλείου θα έφτανε σε σημείο να την «απατήσει»… άρα η «νύφη» Ε. Ευσταθίου καλά έκανε και πρόλαβε να του πατήσει το πόδι στον τηλεοπτικό τους γάμο, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Έλενα Παπαβασιλείου… (τουλάχιστον Τάσο μου το όνομα παραμένει σταθερό… έξυπνη κίνηση!)


ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ" ΣΤΟ MEGA)


ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ" ΣΤΟ MEGA)


Το σίγουρο πάντως είναι πως η συνέντευξη της γλυκιάς παρουσιάστριας έδωσε μια δροσερή νότα στην εκπομπή και το κοινό χαλάρωσε με τις έξυπνες ατάκες της…

Παρακολουθείστε το video από την εκπομπή "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ":



Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου