Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΣΕΙ

Ο Σάκης χθες βράδυ πραγματικά έδωσε όλη του την ενέργεια προκειμένου οι θαυμαστές και προπάντων οι θαυμάστριες του να απολαύσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο... πάθος και μουσική.

Δεκάδες ρουβίτσες, ούρλιαζαν, έκλαιγαν και ανέβηκαν στην σκηνή προκειμένου να τον αγγίξουν και να τον φιλήσουν... Μία όμως κατάφερε να του κλέψει στην κυριολεξία την καρδιά του.





Η 11χρονη μικρή Ευδοκία,η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy,συνοδευόμενη από τους γονείς της, ήθελε να δει από κοντά το είδωλο της. Τον ποπ σταρ που η μητέρα της λατρεύει και η λατρεία αυτή πέρασε αναγκαστικά στην μικρή της κόρη.

Η Ευδοκία, ήταν το μικρό κοριτσάκι που βρέθηκε για τρία τουλάχιστον λεπτά στην σκηνή προκειμένου να αγκαλιάσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή αλλά και να ποζάρει δίπλα του. Ο Σάκης, συγκινήθηκε, αφού έβλεπε στο πρόσωπο της την μικρή του κόρηΑναστασία. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Σάκης λατρεύει τα παιδιά γι αυτό και με την Κάτια θέλει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί. "Κοριτσάκι μου, είσαι πανέμορφη.." της είπε ο Σάκης της μικρής Ευδοκίας και σχεδόν τα μάτια μου βούρκωσαν... Άλλωστε, όση αγάπη δίνεις, πάντα τόση και περισσότερη εισπράττεις.

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου