Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Σέρτζιο δεν φτάνουν τα λόγια…

Άσχημη είναι η κατάσταση για τον Πάουλο Σέρτζιο στο ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος απολαμβάνει της στήριξης της διοίκησης, αλλά αυτό δεν αρκεί...

Το ΑΠΟΕΛ έδειξε και στα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια που έδωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην δημιουργία αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Η ήττα από την ΑΕΛ ήρθε φυσιολογικά με τον τρόπο που η ομάδα του Σέρτζιο προσέγγισε το παιχνίδι, αφού είναι ξεκάθαρο πως δεν έγινε σωστή διαχείριση του υλικού του.

Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει έντονος προβληματισμός και όχι αδίκως αφού ο Σέρτζιο στηρίχθηκε αλλά η εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει. Ανησυχία και στους φίλους της ομάδας που ζητούν εξηγήσεις για τον εμφάνιση στο Τσίρειο και περιμένουν ακόμη μια πειστική εμφάνιση.

Άστε που τα κρούσματα πειθαρχικών παραπτωμάτων αυξήθηκαν, με τελευταίο αυτό του Μπενασούρ που ξενυχτούσε. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και βαραίνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Ο Σέρτζιο έφερε τους παίκτες που ήθελε την μεταγραφική περίοδο και οι πολλές αλλαγές, προς το παρών, δημιουργούν πρόβλημα. Το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι θέμα της διοίκησης, αλλά το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μια αλλαγή με ην εικόνα που δείχνει.

Καλά είναι τα λόγια, η στήριξη και η περηφάνια, αλλά στο γήπεδο «κερδίζεις» το παιχνίδι...
Πηγή: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου