Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Λακατάμεια - Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα!

Ξέφραγο αμπέλι φαίνεται πως είναι τα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία καθώς έρχονται στο φως στοιχεία που ξεφτιλίζουν το σωφρονιστικό σύστημα στην Κύπρο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πολίτης» δυο Κύπριοι αστυνομικοί που υπηρετούν στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας στη Λευκωσία έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα καθώς συμμετείχαν σε πάρτι με γυναίκες και κρατούμενους εντος των φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αντί να φρουρούν κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί, του έδωσαν τα κλειδιά του κελιού για να μπαινοβγαίνει χωρίς να τους ενοχλεί. Ο κρατούμενος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας καθώς ασχολείται με τη παροχή προστασίας σε νυχτερινά κέντρα. 

Στις 29 Ιουλίου το βράδυ αν και μετά τις 7 απαγορεύεται κάθε επίσκεψη στα κρατητήρια, οι αστυνομικοί επέστρεψαν σε φίλους του κρατούμενου να τον δουν στις 10:30 και να του φέρουν και φαγητό από γνωστό εστιατόριο. Ο κρατούμενος για να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς έφερε στα κρατητήρια γυναικεία συντροφιά και μια χορεύτρια για να διασκεδάσουν όλοι μαζί με χορό της κοιλιάς και άλλα καλλιτεχνικά νούμερα.

Παρά την προσπάθεια τους να σβήσουν τα φώτα ώστε να μην καταγράφονται τα όσα συνέβαιναν, το πάρτι όμως τους βγήκε ξινό .

Τα καμώματα τους καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας και από τα κινητά των συμμετεχόντων και το υλικό, βρίσκεται στη διάθεση του αξιωματικού που ερευνά την υπόθεση ο οποίος διαπιστώνει πράματα και θάματα!

Πηγή: http://www.24man.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου