Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ολυμπιακός: Τους πήρε «πακέτο» και πάει για τους «16»

Τελειωμένες θεωρούνται οι υποθέσεις των Ντελβέν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ, οι οποίοι ενδέχεται να έρθουν σήμερα στην Ελλάδα και να γίνουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Μετά την κλήρωση, ακολουθεί η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ στον Ολυμπιακό!

Η τύχη χαμογέλασε στους Πειραιώτες, οι οποίοι μπορούν να ελπίζουν πως φέτος θα πετύχουν τον στόχο της καλής πορείας στην Ευρώπη.

Για αυτό τον λόγο η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επισπεύδει τα μεταγραφικά ζητήματα, ώστε να προστεθούν και τα τελευταία «όπλα» στη διάθεση του Μίτσελ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να βρίσκονται σε διαδικασία ανακοινώσεων, αφού έχουν απομείνει τα τυπικά στις υποθέσεις του Ντελβέν Εντινγκά και του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Στο περιθώριο της χθεσινής κλήρωσης του Champions League, οι ιθύνοντες του συλλόγου συναντήθηκαν με τη διοίκηση της Μονακό για τον Γάλλο αμυντικό χαφ και χθες επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για δανεισμό (για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς), κάτι που είχε αποκαλύψει από το πρωί η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «France Football».

Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωναν τη συγκεκριμένη πληροφορία, αφού απέμενε ένα μεταξύ τους ραντεβού, όμως τα πράγματα για τον Εντινγκά βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Κάτι ανάλογο μπορούμε να πούμε πως ισχύει και στην περίπτωση του Γιαταμπαρέ. Οι Πειραιώτες ήρθαν ξανά σε επαφή με την Μπαστιά για τον 25χρονο χαφ και, μάλιστα, τα πράγματα είναι σε πολύ καλό δρόμο με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σε ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος «κόφτης» και ο Αρφρικανός χαφ θεωρούνται κλεισμένοι και, μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν σήμερα στην Ελλάδα για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Είναι, όμως, πολύ πιθανό να υπάρξει και τρίτη κίνηση (!) για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού έχει επέλθει συμφωνία με τον Μπακαγιέ Τραορέ και είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

Πηγή: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου