Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Με Καραμπάκ ή Πιάστ η Ανόρθωση (video)

Ξεμπερδεύει με Γκέφλε η Ανόρθωση και αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν) – Πιάστ (Πολωνία). 2-1 για τους Αζέρους το πρώτο ματς.

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Βατή κληρωση για την Κυρία. Υπήρχαν πιο δύσκολες ομάδες.

Το πρώτο ματς για τον γ΄προκριματικό γύρο θα γίνει εκτός έδρας για την Ανόρθωση την 1η Αυγούστου και η ρεβάνς στις 8 του μήνα στο κεκλεισμένων των θυρών Αντώνης Παπαδόπουλος.

Περισσότερα σε λίγο...

ΚΑΡΑΜΠΑΚ

-Η Αζέρικη ομάδα ιδρύθηκε το 1951 και μετρά μόλις ένα πρωτάθλημα και 2 κύπελλα.

-Αγωνίζεται στο 2000 θέσεων Quzanli Olympiya Kompleksi αλλά στην Ευρώπη δίνει τα παιχνίδια της στο Εθνικό στάδιο που βρίσκεται στο Μπακού, χωριτικότητας 31,000 θεατών.

-Τεχνικός της ομάδας είναι ο Αζέρος Gurban Gurbanov και πρόεδρος της ο Τούρκος Abdulbari Gözal. Την περσινή χρονιά τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος, 3 βαθμούς πίσω από την γνωστή μας Νέφτσι Μπακού. Οι εμφανίσεις της είναι μαύρες.

-Το κλίμα που θα αντιμετωπίσει εκεί η Ανόρθωση, αν πάει τελικά Αζερμπαιτζάν, θα είναι σίγουρα εχθρικό αν κρίνουμε από το τί πέρασε πέρσι εκεί το ΑΠΟΕΛ.

-Πολύ καλή εντός η Καραμπάκ αφού μετρά 8 νίκες σε 14 εντός έδρας ματς την τελευταία 10ετία στην Ευρώπη.

-Άρχισε από τον πρώτο προκριματικό και απέκλεισε την Μέταλλουργκ Σκοκίων με δύο νίκες (0-1, 1-0).


ΠΙΑΣΤ

-Πρωτάρα στην Ευρώπη η Πιάστ η οποία μόλις πέρσι κατάφερε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και να πάρει την ευρωπαϊκή έξοδο τερματίζοντας τέταρτη στο πρωτάθλημα.

-Δεν έχει κανέναν τίτλο στην Πολωνία αν και έχει ιδρυθεί από το 1945 και από τότε άλλαξε 21 φορές όνομα!

-Μοναδική εξαίρεση σε τίτλους το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας της Πολωνίας το 2012. Συμμετείχε σε δύο τελικούς κυπέλλου 1979 και 1983, έχασε όμως και τις δύο.

-Στον πάγκο της ο Πολωνός Μαρσίν Μπρος, ο οποίος θεωρείται και ο πρωτεργάτης της καλής της πορείας τα τελευταία δύο χρόνια.

-Γήπεδο της είναι το Piast Gliwice χωριτηκότητς 1000 θεατών.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την χθεσινή νίκη των Αζέρων:


Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου