Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ψάχνει λίγο χαμόγελο...

Μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα που μεγάλωσε την αβεβαιότητα για τον σύλλογο η Ανόρθωση καλείται να παίξει και μπάλα.

Η ''Κυρία'' πάει ξανά στο ΓΣΖ αυτή τη φορά ως φιλοξενούμενη για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και θέλει επιτέλους μια νίκη για να βάλει φρένο στον κατήφορο και να χαρίσει λίγα χαμόγελα στους φίλους της ομάδας που μόνο πίκρες ήπιαν το τελευταίο διάστημα. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το τρίποντο αν θέλει η ομάδα να μείνει ζωντανή στην υπόθεση Europa League. Η 5η θέση που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη ίσως απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο σε περίπτωση νέας απώλειας και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τους παίκτες τα όσα έγιναν, δούλεψε όσο περισσότερο μπορούσε και αισιοδοξεί ότι θα παρουσιάσει βελτιωμένη την ομάδα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Βαλβέρντ στο τέρμα, Σιέλη και Ζόρζε στο κέντρο της άμυνας και τους Αβράαμ και Άντιτς στα άκρα. Αλέξα, Οχαγιόν και Μπεσέρα (ή Γκριγκαλασβίλι) θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, Φοφανά - Κάλβο στα άκρα με τον Κολαούτι να είναι στην κορυφή.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου