Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΚΡΙΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ REALITY..

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία ο θάνατος της Σάρλοτ Ντόσον. Ξέσπασε σε λυγμούς ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου.

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκε η ντίβα της αυστραλιανής τηλεόρασης Σάρλοτ Ντόσον. Η 47χρονη που έγινε διάσημη ως κριτής του ριάλιτι σόου «Australia’s Next Top Model» έπασχε από κατάθλιψη και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

 Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της, ωστόσο ήδη η εκδοχή της αυτοκτονίας έχει αρχίσει να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. 
 
Γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία τον Απρίλιο του 1966, η Ντόσον έφυγε από την πατρίδα της σε ηλικία 16 ετών για να κυνηγήσει μία καριέρα στο μόντελινγκ στην Ευρώπη. Δέκα χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία, όπου έγινε ένα από τα γνωστότερα ονόματα στο χώρο της μόδας. Σε λυγμούς ξέσπασε ο ηθοποιός Ράσεκλ Κρόου, όταν έμαθε το χαμό της αγαπημένης του φίλης. Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακρύτερα από το διαμέρισμα της Ντόσον, όταν είδε το περιπολικό της αστυνομίας και το ασθενοφόρο να καταφθάνουν. Σοκαρισμένος δήλωσε ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζον Κέι, ο οποίος εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Σάρλοτ Ντόσον.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου