Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΤΟ... ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Κτύπησε 48χρόνο γείτονα του με σκεπάρνι! Τύχη βουνό είχε το θύμα, στα αστυνομικά κρατητήρια ο δράστης. Αλλοδαποί, θύτης και θύμα.

Το περιστατικό συνέβη στις 7.30 χθες βράδυ στο χωριό Μονή. Πληροφορία που λήφθηκε στην αστυνομία, έκανε λόγο για τραυματισμένο άντρας να ζητά βοήθεια. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν 48χρονο από το Πακιστάν κάτοικο του εν λόγω χωριού, ο οποίος αιμορραγούσε και έφερε τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό χέρι.

 Ο 48χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο αριστερό χέρι και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Σε κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο 48χρονος φέρεται να ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από 32χρονο Ινδό γείτονά του, ο οποίος με τη χρήση σκεπαρνιού, τον κτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και τα χέρια. Ο 32χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου