Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Στο κυνήγι της Ευρώπης

Το κλίμα στην Ομόνοια είναι πολύ βαρύ. 

Η από πολύ νωρίς οριστική εξάλειψη των προσδοκιών για κατάκτηση τίτλου, κάτι ασύνηθες για την Ομόνοια, έχει πικράνει πολύ τον κόσμο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές, που είναι και αυτοί πικραμένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων, πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Για να εξασφαλίσουν την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Στα ματς που μένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου αλλά και στους αγώνες των πλέι οφ, θα πρέπει να επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Το ιδανικό ασφαλώς είναι να πάρουν τη μάξιμουμ. Αλλά αυτό με βάση το τι είδαμε μέχρι τώρα είναι πολύ δύσκολο. Στόχος είναι η εξασφάλιση της τέταρτης θέσης γιατί η πέμπτη θέση, μόνο υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο σημερινός (6μμ) αγώνας στη Λεμεσό, εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί ο Άρης μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Νέα Σαλαμίνα, ων σε δυσχερή βαθμολογική θέση, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τους βαθμούς. Έχει αρνητικότατο απολογισμό στους αγώνες με τις ομάδες της Λεμεσού. 

Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο δε πρωτάθλημα δεν κέρδισε ομάδα της Λεμεσού, ενώ η μόνη επιτυχία της είναι η πρόκριση επί του Άρη στο κύπελλο με χίλια ζόρια. Στο Τσίρειο έχασε στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα (0-1), την ΑΕΛ (1-3), ενώ στο κύπελλο έχασε από τον Απόλλωνα (0-1), ενώ εξήλθε ισόπαλη με τον Άρη (1-1) και μάλιστα μετά από αυτογκόλ.


Δεν φθάνει που το ηθικό της ομάδας βρίσκεται σε πολύ χαμηλό σημείο υπάρχουν προβλήματα για την τεχνική ηγεσία στον καταρτισμό των πλάνων για το σημερινό αγώνα. Μυϊκό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Σοφιάν Σερφά, Νούνο Ασίς και Ζοάο Πάολο Αντράντε, ο δε Ρενάτο Μαργκάσα ταλαιπωρείται από ελαφράς μορφής διάστρεμμα.

 Άπαντες είναι εκτός αποστολής.Απόντων των Ατράντε και Σερφά θα δούμε ένα νέο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, αφού τον Αλαμπί αναμένεται να πλαισιώσει ο Ατάντα. Πιθανότεροι έντεκα: Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, Κυριάκουστα δεξιά, Σκαραμοτσίνο στα αριστερά, Αλαμπί και Ατάντα στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο οι Σερζίνιο, Λεάντρο και πιο μπροστά ο Φερναντές, στα δεξιά ο Εφραίμ, στα αριστερά ο Σκέμπρι και στην κορυφή οΡούμπιο.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου