Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Νέα επίθεση εναντίον του Προέδρου εξαπέλυσε ο Ν.Παπαδόπουλος

Νέα επίθεση εναντίον του Προέδρου εξαπέλυσε ο Ν.ΠαπαδόπουλοςΠάφος: Επίθεση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον πρόεδρο Αναστασιάδη ότι με την υπογραφή της συμφωνίας με τον Ντερβίς Έρογλου ακύρωσε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Με τις πράξεις και τη συμπεριφορά του, πρόσθεσε, ο πρόεδρος Αναστασιάδης δεν έχει τηρήσει τη βασική του δέσμευση για κοινή διαχείριση του εθνικού προβλήματος, αλλά αντίθετα μονομερώς επέλεξε να πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ έχει πάρει μιαν καθαρή απόφαση και έχει επιλέξει να καταθέσει ως εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση. Πρόσθεσε πως ο πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δεσμευτεί ότι θα διαφυλάξει τα χαρακτηριστικά του κράτους, την Κυπριακή Δημοκρατία και τη μετεξέλιξή της, είχε δεσμευτεί ότι θα διαφυλάξει τη μία κυριαρχία, τη μία ιθαγένεια και τη μία διεθνή προσωπικότητα. Επίσης, συνέχισε, είχε δεσμευτεί ότι θα αποσύρει τις γενναιόδωρες προσφορές του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ωστόσο, παρατήρησε ο κ. Παπαδόπουλος, “δεν έχει τηρήσει καμία από αυτές τις προεκλογικές του δεσμεύσεις”. Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχουν φόβοι για διάσπαση στο ΔΗΚΟ και αν υπάρχουν δύο τάσεις στο ΔΗΚΟ σήμερα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι “όσοι ονειρεύονται ότι το ΔΗΚΟ θα διασπαστεί θα προσκρούσουν στην αποφασιστικότητα του περήφανου ΔΗΚΟϊκού κόσμου".

Σε σχέση με τους Υπουργούς του ΔΗΚΟ και ερωτηθείς τί θα γίνει σε περίπτωση που επιμείνουν στις θέσεις και απόψεις που έθεσαν ενώπιον του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εισέλθει σε συζήτηση υποκειμενικών αναλύσεων και σεναρίων.

Πηγή: philenews

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου