Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Μπορούσε και για περισσότερα

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μια άνετη νίκη, την 7η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και πλέον είναι μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» φιλοδώρησαν με 5 γκολ τη Δόξα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή το Στάθη Αλωνεύτη ο οποίος σημείωσε χατρικ. Τα άλλα δυο γκολ πέτυχε οΓκουστάβο Μαντούκα.

Ο ΑΠΟΕΛ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον άλλα 4 γκολ. Η ομάδα της Λευκωσίας κάνοντας μια αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει την απόσταση από την κορυφή μόλις στον 1 βαθμό. Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ έχει να αντιμετωπίσει τα Κούκλια εκτός, τον Εθνικό εντός και την Ομόνοια εκτός.

Δεν υπάρχει λόγος για ανάλυση του παιχνιδιού αφού το παιχνίδι κρίθηκε από το 2ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας της Δόξας δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και βλέπει τη συνέχεια. Στα αρνητικά ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε 4 κίτρινες και θα απουσιάσει από τον επόμενο με την ΑΕΚ Κουκλιών.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου