Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο Μπρούσκο, αφού όσο προχωράνε τα επεισόδια το ενδιαφέρον εντείνεται.

Όσον αφορά τη σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα στα επόμενα επεισόδια θα περάσει από πολλές δοκιμασίες.  Ένα καινούριο πρόσωπο θα φέρει μεγάλη αναταραχή, καθώς με τον τρόπο του θα μπει...ανάμεσα στους δυο τους. Ολα ξεκινούν όταν η κοπέλα αποφασίζει να εργαστεί και μεταξύ άλλων στη δουλειά της γνωρίζει και έναν νεαρό σκηνοθέτη.

Οι δύο τους θα γνωριστούν καλύτερα και κάποια στιγμή θα έρθουν πιο κοντά, γεγονός που θα εξαγριώσει τον Αχιλλέα, καθώς στα τελευταία επεισόδια, οι σχέσεις του με τη Μελίνα ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του must online ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει αυτόν τον ρόλο είναι ο Μιχάλης Χρίστου.

Ο Μιχάλης ζει στην Κύπρο και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές του νησιού.  Στα επόμενα επεισόδια ο ηθοποιός μπαίνει και αναστατώνει το Μπρούσκο!

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου