Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αποχώρησε η Αριστοτέλους στη μέση του Dansing- Δεν άντεξε με την κατάσταση της υγείας της (Βίντεο)


Το πάλεψε από την έναρξη του τελικού, η παρουσιάστρια όμως του Dansing for you, Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία ταλαιπωρείται με την υγεία της, από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, δεν άντεξε απόψε να ολοκληρώσει την παρουσίαση του τελικού του παιχνιδιού και να παραδώσει το δώρο στο νικητή, έτσι αποχαιρέτησε νωρίς τους τηλεθεατές και ξεκίνησε για το σπίτι της.

Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση στην παρουσιάστρια, η οποία γλίτωσε στο παρά πέντε την χειρουργική επέμβαση, μετά τους φριχτούς πόνους στην κοιλιά, που την οδήγησαν εσπευσμένα στην κλινική.

Η Χριστιάνα κρατήθηκε μέσα για νοσηλεία και μόλις της επέτρεψαν να βγει έξω, παρά τις ενστάσεις και τους ενδοιασμούς του γιατρού της, επέστρεψε και πάλι σήμερα το πρωί πίσω στην κλινική.

Εντούτοις, επαγγελματίας όπως είναι, θέλησε να είναι παρόν απόψε για την παρουσίαση του τελικού του Dansing For you.

Γύρω στις 23:20 όμως, η παρουσιάστρια παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, δεν άντεξε και ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την αποχώρηση της.

«Πίστευα ότι θα τα κατάφερνα να βγάλω όλο τον τελικό και αυτή ήταν η προσπάθεια, έφτασα όμως στα όρια μου», ομολόγησε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα χαρακτήρισε εγωιστικό εκ μέρους της να επιμένει να παραμένει στη σκηνή στην κατάσταση της, την ώρα που ο τελικός απαιτεί ενέργεια, την οποία δεν έχει.

Έδωσε ραντεβού με τηλεθεατές, κριτές και παίκτες την ερχόμενη εβδομάδα, για το εορταστικό επεισόδιο του Dansing.

«Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ από το σπίτι και να ακούσω τα αποτελέσματα για τον νικητή, από ένα εξαιρετικό παρουσιαστή», συμπλήρωσε φεύγοντας από το παιχνίδι η Χριστιάνα, παραδίδοντας με αυτό τον τρόπο την σκυτάλη της παρουσίασης στο Γιώργο Ρούσσο, ο οποίος ήταν ντυμένος και έτοιμος να αναλάβει τα ηνία, σε περίπτωση που η παρουσιάστρια δεν θα άντεχε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της εκπομπής.

Μάλιστα η παραγωγή είχε ετοιμάσει και την είσοδο του, στη σκηνή, αφού είχαν υπόψη ότι η Χριστιάνα μπορεί να μην τα κατάφερνε απόψ, και ο Γιώργος εμφανίστηκε στις οθόνες μας, μετά το διαφημιστικό διάλλειμα, τραγουδώντας ένα ιταλικό τραγούδι του Έρος Ραμαζότι, με τη συνοδεία της Μικαέλλας Χατζηεφραίμ.



--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

Source: http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου