Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ποιος πολιτικός θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ και γιατί;

Το ποσό των 20.000 ευρώ καλείται να καταβάλει Κύπριος πολιτικός για το λάθος που οδήγησε στην επανεκτύπωση των ψηφοδελτίων των τελευταίων προεδρικών εκλογών.


Πρόκειται για τον Ανδρέα Ευστρατίου από την Πάφο, που κατέρχεται ανελλιπώς σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, και ο οποίος στις τελευταίες προεδρικές είχε ζητήσει να περιληφθεί κάτω από το όνομα του και το έμβλημα των ρεκόρ Γκίνες αφού είχε κατακτήσει μια θέση στο σχετικό βιβλίο με την κατασκευή της μεγαλύτερης ουράς νυφικού.

Όταν ωστόσο τα ψηφοδέλτια εκτυπώθηκαν, ο διεθνής οργανισμός αντέδρασε ζητώντας να αποσυρθεί το έμβλημα του το οποίο όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποιούσε χωρίς την άδεια του.

Η υπηρεσία εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών αναγκάστηκε να προχωρήσει σε επανεκτύπωση των ψηφοδελτίων αλλά τώρα με βάση και σχετική επιστολή που παρέλαβε χθες ο Ανδρέας Ευστρατίου καλείται να καταβάλει το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ καλύπτοντας τα μισά έξοδα της επανεκτύπωσης.

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου