Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αιγυπτιακό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Λάρνακας

Την ύπαρξη ενδιαφέροντος Αιγύπτιου επιχειρηματία που εξειδικεύεται στη διαχείριση μαρίνων, για συμμετοχή του στο έργο της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Όπως εξήγησε πρόκειται για μεγάλο όμιλο ο οποίος ενδιαφέρεται σοβαρά να συμμετέχει στο έργο, κάτι που αυτή την στιγμή αξιοποιείται από την επιτυχούσα κοινοπραξία. Πρόσθεσε ότι η ενοποιημένη ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της Λάρνακας, συνάδει απόλυτα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Τέλη Μαϊου μέσα Ιουνίου η Πιαλέ Πασιά

Σε ότι αφορά τη λεωφόρο Πιαλέ Πασιά, ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης, είπε ότι το έργο βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων και αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Μαϊου με μέσα Ιουνίου. Όπως εξήγησε, σε μεγάλο βαθμό τα κατασκευαστικά έργα έχουν ολοκληρωθεί.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι ο Δήμος έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη δημιουργία ενός μεγάλου χώρου στάθμευσης απέναντι από την περιοχή που βρίσκονται οι παγωταρίες, το οποίο ήδη σχεδιάζεται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και θα είναι έτοιμο μαζί με την παράδοση του έργου. Θα δημιουργηθούν επίσης και άλλοι μικρότεροι χώροι στάθμευσης οι οποίοι θα εξυπηρετούν κυρίως τους κατοίκους της περιοχής και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν εντοπιστεί κάποια τεμάχια.

Ολοκληρώνεται η διαδικασία προσφορών για την πλατεία Παλλάς

Σε μια άλλη εξέλιξη, οι προσφορές που αφορούν το πολεοδομικό έργο της ιστορικής πλατείας Παλλάς ή Ζήνωνα Πιερίδη, ολοκληρώνονται περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Ερωτηθείς για τις ανησυχίες των καταστηματαρχών της περιοχής για το χρονοδιάγραμμα του έργου, ο Ανδρέας Λουρουτζιάτης είπε ότι υπήρξαν συναντήσεις με τους επηρεαζόμενους, όπου κατέληξαν από κοινού σε χρονοδιάγραμμα με στόχο την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για τους ίδιους. Ο Δήμαρχος Λάρνακας, παραδέχθηκε ότι σίγουρα θα υπάρξει μια επιβάρυνση για τους καταστηματάρχες, αφού τα έργα θα διαρκέσουν περίπου 7 μήνες.

Πηγή: sigmalive.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<------

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου