Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το... έλα να δεις έξω από την Τρ. Κύπρου από κατόχους αξιογράφων - Ισχυρή αστυνομική δύναμη VIDEO

Το... έλα να δεις έξω από την Τρ. Κύπρου από κατόχους αξιογράφωνΈνταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν εξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στο πλαίσιο διαμαρτυρίας από τους κατόχους αγιογράφων. Οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν γλάστρες που βρίσκοντας έξω από τα γραφεία ενώ επιχείρησαν να θρυμματίσουν τζάμια. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο.


Διαμαρτυρια κατοχων αξιογραφων εξω απο την Τραπεζα Κυπρου

Διαμαρτυρια εξω απο τα κεντρικα γραφεια της Τραπεζα Κυπρου θα πραγματοποιησουν στις 11 και 30 το πρωι οι κατοχοι αξιογραφων.

Οι κατοχοι ειναι ετοιμοι να ενωσουν τις φωνες τους για την εντονη διαμαρτυρια για το πως θα αποζημιωθουν.

Μαλιστα συμφωνα με πληροφοριες οι κατοχοι θα αναρτησουν πανο στο οποιο θα απεικονιζεται μια ρουλετα του καζινο δειχνοντας οτι οι διαμαρτυρομενοι δεν ειναι "κοκκινο και μαυρο" για να βολευει τους αρμοδιους.

Το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης φαίνεται να έχει ξεχειλίσει για τους κατόχους αξιογράφων, οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στα γραφεία της Τράπεζας Κύπρου. Το οργισμένο πλήθος έριξε μάλιστα μανταρίνια και άλλα αντικείμενα κατά του κτηρίου, ενώ χτυπούσαν τα παράθυρα και τις πόρτες της τράπεζας.

Έξω από τα γραφεία της Τράπεζας Κύπρου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να απωθήσει το οργισμένο πλήθος. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων, Φοίβος Μαυροβουνιώτης ανακοίνωσε στους συγκεντρωθέντες ότι καταβάλλονται προσπάθειες να μεταβούν στα γραφεία, προκειμένου να συνομιλήσουν με κάποιους υπεύθυνους.

Ο κ. Μαυροβουλιώτης κάλεσε επίσης τους συγκεντρωθέντες να κάνουν υπομονή και να δώσουν πίστωση χρόνου μέχρι τις 30 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.


Πηγές: ant1iwo.com, sigmalive & philenews.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<------

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου