Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Συνεργασία: Το αγαπημένο σου troktikocyp.blogspot τώρα και στο android τηλέφωνό ή tablet σου

Στην πλατφόρμα του All Around Cyprus,  του πρώτου ολοκληρωμένου application για νέα από την Κύπρο και τα διάφορα social media, βρίσκεται από σήμερα το blog μας!

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλα τα Android κινητά και tablets ΕΔΩ και είναι δωρεάν!
Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τις πρώτες 3 εβδομάδες η εφαρμογή είχε φτάσει τους 3 χιλιάδες χρήστες.

Στην πλατφόρμα, εκτός από το troktikocyp, μπορείτε επίσης να βρείτε τα ακόλουθα:

News: Υποστηρίζει νέα από τις καλύτερες κυπριακές εφημερίδες όπως SigmaLive, Alithia, Politis, Phileleftheros, 24H, Cyprus Mail, iKypros, Cyprus Weekly κλπ. Αλλά επίσης και από τα κυπριακά blogs.
Μουσικά/ Lifestyle & Showbiz / Fitness: Επίσης ξεχωριστή κατηγορία Music που υποστηρίζει το site Music.net.cy και κατηγορία Lifestyle and Showbiz με νέα από τα καλύτερα sites του χώρου όπως Showtime-CY, Elita, iloveStyle. Φυσικά προσθέσαμε και fitness νέα για τους ενδιαφερόμενους.

Deals: Το application δημοσιεύει ευκαιρίες και προσφορές από διάφορα Deal sites όπως το Skroutz. Banking Services: Έχουμε διασυνδέσει στο application τα ιντερνετικά sites των διάφορων κυπριακών τραπεζών και έτσι διευκολύνουμε τον χρήστη που δεν θέλει να μπαίνει στο κόπο να ανοίγει browser για να βλέπει το internet web banking.

Φωτογραφίες & Video: Επίσης δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δει You-Tube videos και φωτογραφίες από το Instagram που έχουν γίνει tagged ως #Cyprus.

Άλλες υπηρεσίες: Με την καινούργια έκδοση ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για events στη Κύπρο από διάφορα event sites όπως Παράθυρο, CyprusEvents OnThisIsland, Eventful και άλλα. Επίσης έχουν προστεθεί καινούργιες δυνατότητες όπως: • Λεωφορεία και διαδρομές • διανυκτερεύωv φαρμακεία • Tracking κυπριακού ταχυδρομείου, και άλλα πολλά.

Jobs: Η μεγαλύτερη τελευταία ενημέρωση προσφέρει τις θέσεις εργασίας. Με την ανεργία που μαστίζει τον τόπο αυτό έχει βοηθήσει αρκετούς χρήστες για να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.  

To application θα ενημερώνετε συχνά με καινούργιες δυνατότητες. Είναι μία καινούργια προσπάθεια που σκοπό έχει την ενημέρωση του Κύπριου στο κινητό και tablet.

To application μπορεί κάποιος να το κατεβάσει από το Google Play Store, στην διεύθυνση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyprus.newspapers ή κάνοντας κλικ ΕΔΩ για απευθείας μεταφορά στο Google Play Store.

Οι καινοτομίες για troktikocyp.blogspot βρίσκονται μόλις στην αρχή. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε, για την προτίμησή και την αγάπη σας.



---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου