Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πήραν τις απαιτούμενες ανάσες που χρειάζονταν και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αρχίσουν να προετοιμάζονται για το ντέρμπυ του Σαββάτου με τον Ερμή.

Η ομάδα της Λευκωσίας καλείται να αγωνιστεί σε 3 διαδοχικά ντέρμπυ μεΕρμή, Ανόρθωση και Απόλλωνα. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει να έχει απολογισμό πάνω από 7 βαθμούς σε αυτά τα 3 παιχνίδια τότε θα μπει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το οποίο θα αρχίσει στις 15:30. ΟΓιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να επαναξιολογήσει την κατάσταση των Γκόμες και Ατόρνο οι οποίοι αναμένεται να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντωνιάδης είναι πολύ πιθανό να προλάβει το ντέρμπυ του Σαββάτου ενώ κρίνεται πολύ σημαντική η επιστροφή του Ολιβέιρα ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στο αγώνα του Σαββάτου ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τη μεγάλη στήριξη του κόσμου του ο οποίος αναμένεται να κατακλύσει τις εξέδρες του ΓΣΠ. Υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες του ΓΣΠ πέραν των 10 χιλιάδων ΑΠΟΕΛίστων.

Έρχεται ο Κακά
Χθες η Λα Κορούνια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το Κακά. Ο Βραζιλιάνος θα έρθει σήμερα στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Κακά επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ μετά από δυόμισι χρόνια. Ο Βραζιλιάνος είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.


--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου