Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Πρέπει να περάσει...

Με την πλάτη στον τοίχο πάει η Ανόρθωση στο ΓΣΖ αφού όλοι στην ομάδα ξέρουν πολύ καλά ότι η χρονιά ουσιαστικά θα χαθεί εάν δεν καταφέρει η ''Κυρία'' να αποκλείσει την ΑΕΚ και να συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου.

Δυνατότητες ομολογουμένως υπάρχουν στην ομάδα. Αυτό που λείπει είναι η σταθερότητα και η σωστή προσέγγιση κάθε αγώνα. Ευθύνες φυσικά έχει και ο Ζόρζε Κόστα αλλά και οι παίκτες της ομάδας που καλούνται αύριο στο ΓΣΖ να βάλουν το καλό τους κουστούμι, να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να χαρίσουν λίγη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και είναι εύκολο κανείς να αντιληφθεί το άσχημο σκηνικό που θα ακολουθήσει εάν η ομάδα μείνει εκτός κυπέλλου.

Η ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια, προσοχή και συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. Ο Ζόρζε Κόστα θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θα έχει κανονιά στη διάθεση του τους Ζόρζε και Οικονόμου και θα ρίξει από την αρχή στη μάχη. Τις άλλες δύο θέσεις στην άμυνα θα καλύψουν οι Αβραάμ και Δημητρίου ενώ πολύ πιθανόν κάτω από το τέρμα να καθίσει ο Βαλβέρντ. 

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Αλέξα, ο Μάκος δύσκολο να μείνει εκτός ενώ σε ρόλο οργανωτή μάλλον θα δούμε τον Μπεσέρα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ ο Γκαρσία απλά δεν μπορεί. Στο αριστερό φτερό θα είναι ο Φοφανά ενώ δεξιά ο Κάλβο έχει προβάδισμα έναντι του Μακρή. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Κολαούτι για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της Κινέζικης Γιατάι του Σάμπουριτς. Αν υπάρχει θέμα θα φανεί μετά το αυριανό παιχνίδι.



--> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου