Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 36ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ...

Υλικό παιδικής πορνογραφίας κατείχε 36χρονος από τη Λευκωσία. 

 Ο 36χρόνος συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσία για έκδοση διατάγματος κράτησης του. 

 Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας επέδραμαν το μεσημέρι στην κατοικία του 36χρόνου.

Στη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς επίσης και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος αποθήκευσης δεδομένων. Από προκαταρκτική εξέταση που έγινε στα πιο πάνω τεκμήρια, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αποθηκευμένα αρχεία με παιδικό πορνογραφικό υλικό. 

 Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες ενώ ο 36χρόνος ο οποίος αρνείται ενοχή και δίδει κάποιους ισχυρισμούς για την ύπαρξη του υλικού στην κατοχή του, θα οδηγηθεί το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου