Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

LIMIT UP, LIMIT DOWN

Η πρώτη προϋπόθεση για να έχεις καλύτερη πορεία από τη περσινή είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Αν τα πράξεις, οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων είναι τέτοιοι που σε φέρνουν δε πλεονεκτική θέση.
Η ΑΕΛ και ο Απόλλων οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος και είναι οι ομάδες που διέλυσαν ήδη τη περσινή τους επίδοση. Η ΑΕΛ έχει 9 βαθμούς παραπάνω, ο Απόλλων 13 σε σχέση με την αντίστοιχη 18η αγωνιστική της περσινής περιόδου. Η ΑΕΛ ήταν τέτοια εποχή 4η και ο Απόλλων 6ος.

Την  ώρα που η Λεμεσός εκτίναξε τα νούμερα της, στη Λάρνακα συμβαίνει το αντίθετο. Η Ανόρθωση και η ΑΕΚ μετρούν ήδη 14 βαθμούς λιγότερους από πέρσι. Η Ανόρθωση οδηγούμε τη κούρσα με διαφορά 6 βαθμών από το 2ο και η ΑΕΚ ήταν 3η με 40 βαθμούς.

Στη Λευκωσία, η Ομόνοια έχει ένα βαθμό παραπάνω. Σταθερότητα από πλευράς αριθμών, αλλά και σταθερότητα στη μετριότητα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -5, ενώ στατιστικά απέχει όσο και πέρσι από τη 1η θέση (6 βαθμούς).

Πρόοδο έξι βαθμών έχει η Νέα Σαλαμίνα. Στα χαρτιά γιατί, στο γήπεδο, έχει πάρει 9 βαθμούς παραπάνω, θυμίζουμε ξεκίνησε με -3. Με -3 μπήκε στο πρωτάθλημα και η Ένωση. Ακόμη και αν προσθέσουμε για στατιστικούς λόγους  τους 3 βαθμούς στη συγκομιδή της, πάει στους 8, άρα 11 λιγότερους από πέρσι. Ακριβώς ίδια πορεία για Δόξα, στα ίδια επίπεδα είναι ο Εθνικός.

Η περίπτωση Ερμή είναι ιδιάζουσα. Ανέβηκε από τη 2η κατηγορία και με τη πορεία του διαλύει όλες της επιδόσεις ΄΄νεοφώτιστων΄΄ ομάδων. Σημειώνουμε απλά ότι οι 39 βαθμοί είναι κατά 18 περισσότεροι από την Δόξα, που πέρσι τέτοια εποχή ήταν μακρά η καλύτερη από τις ομάδες που ανήλθαν από τη 2η κατηγορία.

Η Αλκή είναι φυσικά η ομάδα με το μεγαλύτερο μείον. Αριθμητικά είναι στο -35, αλλά η όλη κατάσταση της, έχει ξεφύγει πλέον από στατιστικές κτλ.


ΑΝΟΔΟΣ

-----------------------

ΑΠΟΛΛΩΝ          +13

ΑΕΛ        +9

ΣΑΛΑΜΙΝΑ         +6 (+9)

ΟΜΟΝΟΙΑ          +1



ΠΤΩΣΗ

-------------------------

ΑΝΟΡΘΩΣΗ        -14

ΑΕΚ        -14

ΕΝΠ -14 (-11)

ΑΠΟΕΛ -5

ΕΘΝΙΚΟΣ             -1



ΣΤΑΘΕΡΗ

---------------------------

ΔΟΞΑ +-



•             Σε παρένθεση είναι η διαφορά, αν για στατιστικούς λόγους προσθέσουμε τους βαθμούς ποινής των ομάδων.

Πηγή: www.sigmalive.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου