Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εξουθενωμένοι γονείς ελπίζουν με ένα σημείωμα στην κατανόηση των παιδιών τους - Πέτυχε το εγχείρημα;;

Εξουθενωμένοι γονείς ελπίζουν με ένα σημείωμα στην κατανόηση των παιδιών τους
Ιδού η λίστα με το τι επιτρέπεται να κάνουν τα παιδιά μέχρι τις 10  
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς απλά δεν έχουν άλλη ενέργεια να δώσουν στα παιδιά τους και το μόνο που χρειάζονται είναι λίγη παραπάνω ξεκούραση.


Ένα ζευγάρι στη Βρετανία βρέθηκε σε αυτή τη θέση και αποφάσισε να προσπαθήσει για το καλύτερο, αφήνοντας ένα μακρύ και εξαιρετικά πρωτότυπο σημείωμα. Παραλήπτες; Τα παιδιά τους.

Στο σημείωμα εξηγούσαν ότι είναι κουρασμένοι και θα ήθελαν τα παιδιά τους να μην τους ξυπνήσουν πριν τις 10 το πρωί. Εκτός και αν είναι τεράστια ανάγκη.

Προλαβαίνουν μάλιστα και τις απορίες των παιδιών τους: μπορούν να φάνε δημητριακά, να δουν τηλεόραση ή να παίξουν wifi, δεν μπορούν να πάνε στο σπίτι των γειτόνων, ούτε να φάνε τα σνακ που προβλέπονται για μεσημεριανό.

«Αλεξία, μην ανταγωνίζεσαι τον αδελφό σου και εσύ Λίαμ μην είσαι γκρινιάρης, τουλάχιστον όχι δυνατά» κλείνει η επιστολή.

Σύμφωνα με την Mirror, το εγχείρημα είχε επιτυχία, αφού οι γονείς κατάφεραν να μείνουν στο κρεββάτι μέχρι τις 10:06 το πρωί.

Πηγή: in.gr

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου