Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τα παίζει όλα σε μια πρόκριση

Τελευταίες μέρες του Γενάρη και των μεταγραφών, όμως στην Ανόρθωση το μυαλό είναι αλλού αφού παίκτες μεν φεύγουν αλλά το να έρθουν είναι δύσκολο. Ουσιαστικά όλη η χρονιά κρίνεται στις 29 του Γενάρη όπου η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να αποκλείσει την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Ίσως δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τη σημασία αυτού του αγώνα, όμως κυριολεκτικά σε περίπτωση αποκλεισμού χάνονται όλα ή σχεδόν όλα. Ήδη ο Παβίσεβιτς αποχώρησε και προέκυψε και ζήτημα Γιατάι με Κολαούτι, με τον Αργεντινό αν τελικά πάει να γίνεται ο τρίτος που φεύγει για εκεί μετά τους Μαρκίνιος και Ρέζεκ.

Είναι αντιληπτό πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης όταν έλεγε ότι βάζει πρώτο στόχο την μείωση του ελλείμματος για φέτος και σταδιακά να φέρει πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, δεν κορόιδευε όμως η θέα της εφαρμογής του πλάνου αυτού δεν μπορεί παρά να είναι οδυνηρή. Είχε γίνει λόγος από επίσημα χείλη για «γενναίες αποφάσεις», οπόταν όλα είναι εντός λογικών πλαισίων πια.

Για αυτό η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνας και ο κόσμος καλείται, όσοι μπορούν βάση και της ώρας που επιλέγηκε, να βρεθεί στο ΓΣΖ. Ο Άντιτς δεν θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα, Οικονόμου και Ζόρζεκτός απροόπτου θα πάρουν θέση για τη «μάχη» επιβίωσης.

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου