Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Γυάλισε το μάτι του o κύριος...Μουρατίδης στον Ζαμπετάκη: «Το reality θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;», ρώτησε... - Αριστοτέλους: «Είναι προσβλητικό!»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συναισθηματική φόρτιση της παρτενέρ του, λόγω του τραγουδιού «Τριανταφυλλιά» του Τόκα, το οποίο συνέδεσε με το θείο της που «έφυγε» από τη ζωή, με αποτέλεσμα ο κριτής να τον διακόψει απότομα και άκομψα, κάτι που ενόχλησε την παρουσιάστρια.

Άναψαν τα αίματα στον ημιτελικό του Dansing For You 3. Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης ερμήνευσε με την παρτενέρ του ένα τραγούδι του Μάριου Τόκα. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν το αγαπημένο του θείου της Χριστίνας Τσέλεπου, ο οποίος ήταν φίλος και συγκάτοικος με τον Μάριο Τόκα, κάτι που προκάλεσε φοβερή συγκίνηση στην παρτενέρ του ηθοποιού.



Κι ενώ ο Λευτέρης εξιστορούσε τα γεγονότα, ο Μουρατίδης του είπε «Το reality θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα;» κάτι που εξόργισε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους «Είναι προσβλητικό αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή» και συνέχισε «Δεν το έχετε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις όμως». Τότε γυάλισε το μάτι του κριτή του φιλανθρωπικού show του Mega…



Πηγή: newsit.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου