Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ THE VOICE ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Alex Economou ή αλλιώς Αλέξης Οικονόμου, γεννήθηκε το 1988 στην Κύπρο και από μικρός ένα όνειρο είχε... την μουσική. Άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, πιάνο, φλάουτο αλλά και χορό σε ηλικία μόλις 8 ετών.  Χθες βράδυ κατάφερε να... μαγέψει τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, την ΜελίναΑσλανίδου και τον Μιχάλη Stavento.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο Άλεξ πήρε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς τραγουδιού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και στα 20 του ξεκίνησε να ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμου παίζοντας μουσική και γνωρίζοντας διάφορες κουλτούρες και τοπικά ακούσματα καταλήγοντας στην Αμερική. Σπουδάζοντας στη Βοστόνη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο Berklee κατάφερε να αποφοιτήσει με ένα από τα καλύτερα βραβεία αφού τον θεώρησαν σπουδαίο ταλέντο στις μουσικές γνώσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΩΝΗ  ΕΔΩ


Όσο ζούσε στην Αμερική, μία πρόταση ήταν ικανή να ξεσηκώσει τον κύπριο τραγουδοποιό και να ερμηνεύσει ένα τραγούδι για την ταινία που έπαιξε ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, στην ελληνική ταινία Τα Κωλόπαιδα.

Μέχρι και σήμερα ο Alex ζει στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνιας  δουλεύοντας τα δικά του μουσικά σχέδια και πλάνα ενώ πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single "Brighter Day" που ήδη κατάφερε να αγαπηθεί στην Κύπρο και να σκαρφαλώσει στο νούμερο 4 σε πωλήσεις της Κύπρου.

Πηγή: showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου