Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Δεν παίζει ο Ντε Βινσέντι

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ με την οποία ενημερώνει για πρόβλημα που προέκυψε με τον Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος δεν υπολογίζεται τελικά για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει μια ασάφεια σε θέμα κίτρινων καρτών που αποκόμισε στη Σούπερ Λιγκ και για να μην προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει οτι ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μας Τομας Ντε Βινσέντι δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τούτο κρίθηκε φρόνιμο κατόπιν ασάφειας που προέκυψε σε σχέση με το δικαίωμα συμμετοχής του στον αγώνα ένεκα τιμωρίας κίτρινων καρτών που του είχε επιβληθεί στην Ελλάδα κατά την εκεί αγωνιστική του παρουσία. Παρά τη ρητή διαβεβαίωση την οποία αρμοδίως λάβαμε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ότι η εν λόγω ποινή δεν έχει διεθνή ισχύ εντούτοις κατόπιν συμβουλής των νομικών συμβούλων της ομάδας έχουμε απευθύνει σχετικό ερώτημα προς τη FIFA για διευκρίνιση. Η FIFA με ηλεκτρονικό μήνυμα της το οποίο λήφθηκε μετά την ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί οριστικά επι του ζητήματος τη Δευτέρα, 13/1/2014.

Ως εκ τούτου, ο ΑΠΟΕΛ σεβόμενος πλήρως τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, παρά τη ρητή διαβεβαίωση της ΕΠΟ και εν τη απουσία σχετικής ρητής πρόνοιας που να ρυθμίζει το ζήτημα στους ημεδαπούς Κανονισμούς έκρινε οτι θα ήταν ορθότερο να αναμένει την οριστική θέση της FIFA επί του ζητήματος και ο ποδοσφαιριστής μας να παραμείνει εκτός αποστολής».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου