Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Eπέλεξαν 256 άνεργους νέους εκπαιδευτικούς για τα σχέδια της ΑνΑΔ

Συνολικά 256 νέοι άνεργοι εκπαιδευτικοί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης έχουν επιλεγεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), προκειμένου να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα για τοποθέτηση άνεργων νέων πτυχιούχων για απόκτηση εργασιακής πείρας σε επιχειρήσεις/οργανισμούς.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, το Σχέδιο για το οποίο είχε ζητήσει να συμμετέχει με 400 άνεργους εκπαιδευτικούς, θα έχει ως νέα ημερομηνία έναρξης τις 22 Σεπτεμβρίου 2014 με ταυτόχρονη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης του στις 20 Μαρτίου 2015.

Όσοι έχουν επιλεγεί θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας ( www .moec.gov .cy ), το αργότερο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2014, για το σχολείο (Δημοτικής ή Μέσης Εκπαίδευσης, ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία ανήκουν) της επαρχίας που έχουν επιλέξει στο οποίο θα τοποθετηθούν.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι καταβάλλεται προσπάθεια για τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε σχολεία που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και τα οποία βρίσκονται σε όσο το δυνατό πιο κοντινή απόσταση από το χώρο διαμονής τους.

Ενημέρωση για τα καθήκοντα των επιλεγέντων άνεργων νέων πτυχιούχων και άλλες γενικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα, θα δοθούν σε συνάντηση που θα διευθετηθεί μεταξύ των εκπαιδευτικών και λειτουργών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου