Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

«Εν εντάξει μεν σηκωστείς» Πάγωσε 45χρονος – Ξύπνησε και είδε μπροστά του ημίγυμνο διαρρήκτη!

'Ήταν γύρω στις 03:00 όταν 45χρονος κάτοικος Στροβόλου ενώ κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο άκουσε θόρυβο με αποτέλεσμα να ξυπνήσει. Έντρομος τότε αντίκρισε δίπλα από το κρεβάτι του, ένα πρόσωπο που εισέβαλε στο εσωτερικό της οικίας του.

Συγχυσμένος όπως ήταν, τον άκουσε να του λέει « Εν εντάξει μεν σηκωστείς» ενώ στη συνέχεια ο παράξενος διαρρήκτης άρπαξε το παντελόνι του και έγινε καπνός. Ο εισβολέας μάλιστα ήταν ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, αφού τύλιξε με τη φανέλα του το κεφάλι του.

Στη συνέχεια ο 45χρονος σηκώθηκε και τον κυνήγησε χωρίς αποτέλεσμα, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία αναφέροντας το περιστατικό που του συνέβη. Μάλιστα όταν συνήλθε αναγνώρισε το δράστη του οποίου η φυσιογνωμία του φαινόταν οικεία. Πρόκειται όπως είπε στην Αστυνομία για 36χρονο που σύχναζε στο ίδιο καφενείο με τον 45χρονο.

Η Αστυνομία εξαπόλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εντοπίζοντας τον λίγο αργότερα σε περιοχή του Στροβόλου κρατώντας το κλοπιμαίο παντελόνι στα χέρια του ενώ ήταν ακόμα ημίγυμνος από τη μέση και πάνω και με τη μπλούζα τυλιγμένη στο κεφάλι!

Στη κατοχή του βρέθηκαν 15 ευρώ σε χαρτονομίσματα και του πέρασαν χειροπέδες

Πηγή: www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου