Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ο χαρακτήρας σου ορισμένες φορές προκαλεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλαξε τρόπους γιατί θα χάσεις και τα αυγά και το καλάθι. Στα επαγγελματικά έρχεται κάτι δυνατό να σου φτιάξει τη διάθεση.
 
ΤΑΥΡΟΣ Ερωτικές περιπέτειες το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μην χάσεις καμία ευκαιρία και μην επιτρέψεις σε τρίτους να σου κόψουν τη φόρα. Προφυλακτικά μην ξεχάσεις... 

ΔΙΔΥΜΟΙ Σοβαρό πρόβλημα υγείας θα σε αναστατώσει. Μπορεί να μην αφορά εσένα αλλά σίγουρα ένας πολύ δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθεια σου..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Άλλαξε ζωή και ρουτίνα. Ένα βήμα μπροστά θα είναι για σας παράδεισος. Μην αφήνεις κανένα να κόβει τις χαρές και τις περιπέτειες των ημερών.
 
ΛΕΩΝ Βοήθεια που πρόσφερες στο παρελθόν έρχεται να στην ανταποδώσει. Ο άνθρωπος άνθρωπο συναντάει. Κέρδη από τυχερά παιχνίδια ίσως σε κάνει να χαμογελάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα νεύρα δεν θα σου κάνουν καλό. Άλλαξε στάση γιατί χάνεις και τους λίγους που έχεις. Ερωτικά προβλήματα λόγω χαρακτήρα. Δώσε και κανένα φιλί, πες κάτι τρυφερό. 

ΖΥΓΟΣ Εμπόδια στη δουλειά θα σε κάνουν χάλια ψυχολογικά. Δεν αντέχεις άλλες μαχαιριές στον εργασιακό σου χώρο. Χαρμόσυνα νέα από μακρινό τηλεφώνημα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Χτύπα εκεί που μπορείς. Δεν παίζουν αποτυχίες το επόμενο διήμερο. Άρα ότι καλό σου εμφανιστεί άρπαξε το. Αλλιώς μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα. Στο χέρι σου είναι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Δώσε αγάπη εκεί που πρέπει και όχι εκεί που θες. Δεν πρόκειται κανείς να σου προσφέρει αυτά που ζητάς αν εσύ πρώτος δεν δείξεις έτοιμος με τις κινήσεις σου. Αδέσμευτοι ξαφνικά θα ερωτευτούν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μία παρεξήγηση στα Social Media θα σε φέρει άνω κάτω με άτομα που μέχρι σήμερα πίστευες πως ήταν δικοί σου άνθρωποι. Τα... φίδια χτυπάνε αλύπητα γι αυτό προσοχή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οικονομικά θα πέσεις πολύ έξω γι αυτό ισοζύγισε τα έξοδα και τα έσοδα σου. Δεν είναι καιρός για σπατάλες γιατί ο μήνας θα σε βρει με... άδειο πορτοφόλι. 

ΙΧΘΕΙΣ Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Καλά μαντάτα θα σου φτιάξουν την διάθεση. Προσοχή σε μικροατυχήματα. Μην χάσουμε τα ωραία τώρα που μας έρχονται.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου