Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ: Τέλος στο Ευρωπαϊκό ταξίδι

Η ΑΕΛ προσπάθησε στο Λονδίνο, έπαιξε στα ίσια τη Τότεναμ για ένα ημίχρονο όμως γνώρισε την ήττα με 3-0 και αποχαιρέτισε την Ευρώπη.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Φεγκρούς. Ο Μαρακινός τραυματίστηκε στο πρόσωπο στο 8ο λεπτό στη φάση που έδωσε πέναλτι ο διαιτητής υπέρ της Τότεναμ. Ο Φεγκρους αποχώρησε από τον αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ρομέρο αντικατέστησε το Μαροκινό στο 8ο λεπτό και ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΛ. Είχε στο ενεργητικό 4-5 εκπληκτικές αποκρούσεις ενώ είπε «όχι» και στο πέναλτι του Κέιν στο 14’.

Η Τότεναμ μπήκε από το ξεκίνημα πάρα πολύ δυνατά. Στο 8ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Κέιν όμως ο Ρομέρο το απέκρουσε. Η ΑΕΛ στεκόταν πάρα πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο όμως δυστυχώς δέχτηκε γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου από το Κέιν.

Στην επανάληψη οι «πετεινοί» είχαν τον ολοκληρωτικό έλεγχο του παιχνιδιού. Πέτυχαν και 2ο γκολ στο 49΄με τον Παουλίνιο ενώ στο 66ο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάουνσεντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Τότεναμ:Γιορίς, Νότον, Κίρικες (66΄ Βελίκοβιτς), Καμπούλ, Ντέιβις, Ντεμπελέ, Σάντρο (78΄ Χόλτμπι), Λένον, Παουλίνιο, Τάουνσεντ, Κέιν

ΑΕΛ:Φεγκρούς (13΄ Ρομέρο), Σιέλης, Καρλίτος, Καντού, Μπαρσέλος, Εντμάρ, Μπεμπέ, Ντιαλό, Σαρντινέρο (80΄ Ταγκμπατζούμι), Γκιγκίεβιτς, Νικολάου (46΄ Ντανιελζίνιο)

Πηγή: www.kathimerini.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου