Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΕΛ : «Κλείνει» εξτρέμ, μάλλον και τερματοφύλακα

Ο Ρουμάνος winger Μάριους Αλέξε φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ιβάιλο Πέτεφ για ενίσχυση στα «φτερά» της ομάδας του.

Ο 24χρονος (γεν. 22/02/1990) αριστερός εξτρέμ, αγωνιζόταν τη περσινή σεζόν (ως δανεικός) στη Σασουόλο (Α’ Ιταλίας), καταγράφοντας 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ανήκει στη Διναμό Βουκουρεστίου από το 2008, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός και στην Άστρα Γκιουργκίου.

Εξελίξεις για τον παίκτη αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως θα πάει στην ΑΕΛ ως δανεικός.

Πιθανή η απόκτηση τερματοφύλακα
Η απουσία του Καρίμ Φεγκρούς από την αγωνιστική δράση (υπολογίζεται δύο με τρεις μήνες) λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πρόσωπο, εγείρει την ανάγκη για απόκτηση τερματοφύλακα, κάτι που δεν αρνούνται οι ανθρώποι της ομάδας.

Χωρίς να θεωρηθεί κάτι δεδομένο, αφού ο Ρομέρο έδειξε με τη χθεσινή του εμφάνιση πως μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Μαροκινό, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί πορτιέρο. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει αναγκαστικά μέσα στις επόμενες μία-δύο μέρες, καθώς την Κυριακή (31/08) κλείνει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Όσο αφορά στον Φεργκούς, ο άτυχος του White Hart Lane θα μείνει για κάποιες μέρες στο Λονδίνο, για να επισκεφθεί γναθοχειρουργό. Ίσως παραμείνει στην Αγγλική πρωτεύουσα για να υποβληθεί σε επέμβαση, για αποκατάσταση των πολλαπλών καταγμάτων που έχει υποστεί.

Πηγή: www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου