Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

"SPASIBA" ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ

Πέρα για πέρα θεαματική είναι η άνοδος του εισερχόμενου τουρισμού από τη Ρωσία στην Κύπρο εδώ και οκτώ χρόνια, από το 2006 μέχρι και τη φετινή προοπτική, όπως προδιαγράφεται μέχρι το τέλος του 2014.

Η αύξηση των αφίξεων Ρώσων τουριστών στην Κύπρο είναι σταθερή και αδιάλειπτη όλα αυτά τα χρόνια με μέσο όρο ποσοστού αύξησης πάνω από το 20% κάθε επόμενη χρονιά. 

 Σύμφωνα με ρωσικές πηγές και εξειδικευμένους ρωσικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο, οι 120.000 περίπου αφίξεις Ρώσων τουριστών στην Κύπρο το 2006, φέτος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 800.000, γεγονός που σημαίνει ότι οι Ρώσοι τουρίστες θα οκταπλασιαστούν μέσα σε οκτώ χρόνια. 

 Ανάλογες εκτιμήσεις όσον αφορά τις προοπτικές του 2014 συνολικά, υπάρχουν και από κυπριακής πλευράς. Με μοναδική επιφύλαξη την καθοδική πορεία που ακολουθεί το ρούβλι σε σχέση με το ευρώ και το δολάριο, κυρίως λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία. 

 Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2013, η Κύπρος κατείχε την πέμπτη θέση παγκοσμίως ανάμεσα στους δέκα πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Ρώσους περιηγητές. Σύμφωνα με το πρακτορείο «Ρία Νόβοστι», η σχετική σειρά κατάταξης ήταν Τουρκία, Ελλάδα, Ισπανία, Αίγυπτος, Κύπρος, Ταϊλάνδη, Τυνησία, Βουλγαρία, Ιταλία και Μαυροβούνιο

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου