Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Νίκη με καθαρό σκορ

Νίκη με καθαρό σκορ έχει ζητήσει ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του στο σημερινό 1ο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα (19:00) στο ΓΣΠ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

 Οι «γαλαζοκίτρινων» θέλουν να κλειδώσουν από σήμερα την πρόκριση για το τελικό για να επικεντρωθούν στην συνέχεια αποκλειστικά στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται μέσα και στους δυο στόχους και θα επιδιώξει να επαναλάβει τον άθλο του 1995-96 όπου κατάφερε και κατέκτησε το ντάμπλ. Υπάρχει μεγάλο βάθος και μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να το παίξει σε δυο ταμπλό χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση του. Οι «γαλαζοκίτρινοι» διαθέτουν μια πλειάδα ποιοτικών παικτών και ο Γιώργος Δώνης καλείται να κάνει μια σωστή διαχείριση του ρόστερ.

Όσο αφορά τα σενάρια για την ενδεκάδα ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να ξεκουράσει κάποιες βασικές μονάδες. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χιώτης, στα δύο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σέρτζιο καιΑντωνιάδης.

Τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας θα διεκδικήσουν οι Αμορίν, Ολιβέιρα και Κακά. Ο Μοράις θα βρίσκεται στην ενδεκάδα και τη θέση δίπλα του θα διεκδικήσουν οι Αρτυματάς και Βινίσιους. Ο Χαραλαμπίδης θα αγωνιστεί θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Αλεξάντρου στο αριστερό. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μαντούκα και Σέρινταν.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου