Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα!

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα για δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω παράβασης των κανονισμών περί εγγραφής ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών, ενώ της επιβλήθηκε ακόμη πρόστιμο 370.000 ευρώ.

Οι παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε ο ισπανικός σύλλογος (πρόκειται για δέκα περιπτώσεις) θεωρούνται πολύ σοβαρές από την πειθαρχική επιτροπή της παγκόσμιας συνομοσπονδίας και γι αυτό αποφασίστηκε να τιμωρήσει την ομάδα με απαγόρευση μεταγραφών για δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους συν 370.000 ευρώ πρόστιμο.

Οι Καταλανοί δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεταγραφές την προσεχή μεταγραφική περίοδο (Ιούλιος-Αύγουστος 2014), καθώς και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2015.

Όπως τονίζεται η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα εντός 90 ημερών να προβεί στις όποιες κινήσεις κρίνονται απαραίτητες για να τακτοποιήσει το θέμα.

Σημειώνεται πως επιβλήθηκε ποινή προστίμου και στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ύψους 400.000 ευρώ, ενώ τη δόθηκε προθεσμία ενός έτος για να τακτοποιήσει το πλαίσιο των κανονισμών της περί μεταγραφών στο καταστατικό της.

Για την ώρα δεν έχουν προκύψει αντιδράσεις από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου