Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Να βάλει βάσεις πρόκρισης

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου θέλει να κάνει σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος φιλοξενεί τον Ερμή στο Τσίρειο στάδιο. 

Οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν σε υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πέρσι και για αυτό θέλουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης για τον τελικό από σήμερα.

Μπορεί τα τελευταία παιχνίδια ο Απόλλωνας να πραγματοποίησε πολύ κακές εμφανίσεις, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι κόντρα στην ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα και έτσι οι απουσίες είναι οι δεδομένες. Ο Μάριος Στυλιανού έχει συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες στο κύπελλο και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τραυματίες είναι οι Κυριάκου και Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφει στον αρχικό σχήμα ο Γκαστόν Σανγκόι, ενώ πιθανότατα να δούμε τον Γιώργο Βασιλείου να παίρνει φανέλα βασικού μετά από αρκετό διάστημα και συγκεκριμένα από τις 6 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τον Εθνικό.

Συνεπώς, στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Ντανανάε (μετά την 1 Φεβρουαρίου με τα Κούκλια) και αριστερά ο Βασιλείου. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Καρυπίδης και ο Μερκής, χωρίς να αποκλείεται να παίξει ο Χαραλάμπους.

Στον άξονα θα αγωνιστούν και πάλι Γκουγιόν και Χαμντανί, με τον Μέριεμ να κινείται μπροστά τους. Στα άκρα θα είναι ο Παπουλής και ο Ρομπέρ και στην επίθεση ο Σανγκόι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκιέ. Σε μία τέτοια περίπτωση, τότε θα μείνει στον πάγκο ένας από τους παίκτες του άξονα.

Source : www.24sports.coml.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου