Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δίνει 3 ονόματα πολιτικών στην δημοσιότητα ο Συλλούρης για τα δάνεια! Άναψαν τα αίματα στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της βουλής θα δώσει σήμερα τρία ονόματα πολιτικών προσώπων για τα χαριστικά δάνεια μετά από συνεννόηση μαζί τους.

Στην εκπομπή του ΡΙΚ "Πρώτη Ενημέρωση" ο κ. Συλλούρης είπε ότι δεν θα ήθελε απλά να ρίξει ένα πυροτέχνημα σχετικά με τα ονόματα του καταλόγου αλλά να γίνει σωστά η έρευνα. Έτσι θα προβεί σε δημοσιοποίηση ονομάτων τα οποία δεν έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης.

Ένταση προκλήθηκε όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Πιερίδης απευθυνόμενος στον κ. Ευαγόρου του ΑΚΕΛ είπε " Οι πολιτικοί είσαστε θρασύτατοι", ο κ. Ευαγόρου μόλις άκουσε τον χαρακτηρισμό κάλεσε τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει ενώ στην συνέχεια ήταν έτοιμος να αποχωρήσει βγάζοντας το μικρόφωνο του. Σε ρόλο πυροσβέστη ο Κώστας Μαυρίδης ο οποίος έπεισε τον Σταύρο Ευαγόρου να παραμείνει στην θέση του. Τέλος ο δημοσιογράφος ανακάλεσε εξηγώντας τι ήθελε να πει και η συζήτηση συνεχίστηκε κανονικά.

Στην διάρκεια της εκπομπής δεν έλειψαν οι έντονοι διαξιφισμοί μεταξύ του κ. Συλλούρη και του Γιώργου Περδίκη

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου