Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Σε ρυθμό ντέρμπι με τη νέα δυναμική

Σε ρυθμό αιώνιου ντέρμπι κινούνται στην Ομόνοια. Στόχος είναι η νίκη και η συνέχιση της θετικής εικόνας των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών.

Η παρουσία του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο έχει προσδώσει μια διαφορετικότητα στην ομάδα, που εκφράζεται με την αγωνιστική και ψυχολογική της αναγέννηση. Ενδεχόμενη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και θα βελτιώσει περεταίρω τη ψυχολογία.

Το ευχάριστο για τον Κώστα Καϊάφα σε σχέση με τους αγωνιστικούς σχεδιασμούς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, είναι η χθεσινή επιστροφή του Χάρη Κυριάκου σε φουλ ρυθμούς. Ο ποδοσφαιριστής ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός για μερικές ημέρες και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Ο Λεάντρο έκανε θεραπευτική αγωγή μετά από ιατρικές εξετάσεις. Δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι.

Η παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας. Το Σάββατο, αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό «παρών». Η ΚΟΠ αποδέχθηκε το αίτημα της Ομόνοιας για μειωμένη τιμή του εισιτηρίου στο ντέρμπι. Το κανονικό εισιτήριο, θα πωλείται στα 15 ευρώ αντί στα 20, το μαθητικό 10 ευρώ και το παιδικό ένα ευρώ.

Στο μεταξύ η συγκινητική συνεισφορά του πράσινου λαού συνεχίζεται αμείωτη. Στο Πέρα Χωριό (Νήσου και Σιά), στην Ορμήδεια και στο Λυθροδόντα συνεχίστηκε τη Δευτέρα ο κύκλος των ανοικτών συγκεντρώσεων, για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου. Από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και λαχνών οικονομικής ενίσχυσης μαζεύτηκαν στο Πέρα Χωριό 8765 ευρώ, στην Ορμήδεια 5625 και στον Λυθροδόντα 3320.Συνολο 17,710.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον κόσμο στο Οίκημα του Άτλαντα Αγλαντζιάς. Στη συνάντηση που θα αρχίσει στις 19:00 θα παρευρεθούν μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου